Riblji restoran "Kod Pece"

O NAMA

Počeli smo davne 1986. godine...

Pre 30. godina počela je naša priča. Kao strastveni ribolovci pokrenuli smo restoran kako bi mogli da, nakon pecanja, uživamo u ribljoj čorbi, svežoj ribi iz Drine i dobrom vinu. Ubrzo nakon toga smo uvideli da postoji dosta ljudi koji bi da uživaju u ribljim specijalitetima pa je tako i naš mali restoran ubrzo postao kultno mesto u Bajinoj Bašti i mesto gde se riba prirpema na najbolji način.


Da riblji restoran "Kod Pece" odiše porodičnim duhom i tradicijom dokaz je i to da kompletno osoblje restorana, počevši od vlasnika do konobara, čine članovi porodice Milutinović koja je i pokrenula restoran.


Posetite nas i probajte našu čuvenu riblju čorbu za koju mnogi kažu da je najukusnija na celom toku reke Drine.

Organizujte svoje veselje u našem restoranu

PROSLAVE I ROĐENDANI

Probajte čuvenu riblju čorbu o kojoj svi pričaju

RIBLJI RESTORAN "KOD PECE"

ŠTA SU DRUGI REKLI O NAMA


Veliki broj gostiju prošao je kroz naš restoran. Ovo je samo mali deo njihovih utisaka...

 • Već dugi niz godina mesto koje me oduševljava kvalitetom hrane i usluge. Svi moji poznanici su takođe odusevljeni. Hvala vlasnicima na užitku, lepim trenucima i odličnoj hrani!

  Milomir Jokić
 • Svom sinu smo organizovali 1. rođendan u restoranu "Kod Pece" i mi, kao i naši gosti, smo oduševljeni ambijentom i hranom. Nezaboravan provod uz savršenu hranu i muziku. Hvala Peco.

  Bojana
 • Odličan ambijent i još bolje jelo. Restoran preporučujem svim svojim prijateljima. Pozdrav iz Šapca.

  Marko Bošnjak
 • Prvi put sam ručao "Kod Pece" i oduševljen sam uslugom, kvalitetom i izgledom restorana. Ukoliko ste ljubitelj ribe i riblje čorbe nećete pronaći bolje mesto na Drini.

  Milijan Vasić
 • Slučajno smo, na putu za Bajinu Baštu, svratili "Kod Pece" i oduševili smo se prijatnim ambijentom i ribom kakvu do tada nismo jeli. Sve pohvale.

  Vladimir Popović
 • Sa porodicom sam svratio "Kod Pece" na čuvenu riblju čorbu. Od tada smo redovni gosti.

  Nebojša Mijatović

Ukoliko ste bili gost našeg restorana pošaljite nam Vaš utisak putem formulara ispod. Recite nama i posetiocima našeg sajta kako Vam je bilo i dođite opet da uživamo u ribi i vinu...